Nieuwe uitdaging, het looprecept

Als huisartsen gaan we ons meer inzetten voor een gezondere leefstijl voor onze patiĆ«nten. Bewegen heeft een gunstig effect op uw mentale en lichamelijk gezondheid. Onze praktijken bieden u daarom het looprecept.

Wat is het looprecept?

Het Looprecept houdt in dat wij iedere week wandelen met een groep patiƫnten. De wandeling wordt begeleid door een van huisarts en/of praktijkondersteuner. En u kunt daar ook aan meedoen!

Wanneer?

De wandeling is op iedere donderdag van 11:30 uur tot ca. 12:10 uur. Er zal in twee groepen gelopen worden, een snelle en een langzame groep. Wij starten hiermee vanaf 2 maart 2023. Verzamelen op het parkeerterrein. Het gaat altijd door, behalve bij code rood.

Wij adviseren u om schoenen aan te trekken waarop u makkelijk kunt lopen.

We zien u graag bij het Looprecept!

Locatie Gezondheidscentrum Spoorlaan

Spoorlaan 20 C - F
2908 BG
Capelle aan den IJssel