Patiënt Privacy label

Met trots kunnen wij vertellen dat alle huisartspraktijken en de apotheek in ons gezondheidscentrum, gebruik maken van het Patient Privacy label. Het Patient Privacy label geeft patiënten de mogelijkheid om op een consumentvriendelijke wijze, inzicht te krijgen hoe persoonsgegevens worden verwerkt.

Hoe werkt het?

Scan de QR code (met uw smartphone) bij de balie of op het inschrijfformulier van uw zorgaanbieder. U komt dan op de website van het Patient Privacy label. Hier leest u hoe en welke gegevens worden opgeslagen door uw huisarts en apotheek. U komt ook op de website van het Patient Privacy label door op de link onder het logo te klikken.

https://huisartsen.gcspoorlaan.nl/de-praktijken/

Locatie Gezondheidscentrum Spoorlaan

Spoorlaan 20 C - F
2908 BG
Capelle aan den IJssel