MijnGezondheid.net

Via mijngezondheid.net kunt u uw medisch dossier inzien. Mocht u via mijngezondheid.net inzicht willen in uw medisch dossier neem dan contact op met de assistente. De assistente zorgt er dan voor dat de huisarts(enpraktijk) gekoppeld wordt aan uw account.

Daarna kunt via mijngezondheid.net met uw DigiD inloggen.

Wat kan u in uw dossier lezen:

  • het advies van de huisarts
  • de uitslagen van onderzoek
  • de lijst met uw medicijnen

Met deze informatie kan u samen met de huisarts, praktijkondersteuner of assistente praten over uw gezondheid en een keuze maken over uw behandeling.

Daarnaast kunt u de site gebruiken om uw huisarts een vraag te stellen (een zogenoemd e-consult). Het stellen van vragen is alleen voor NIET spoedeisende klachten, aangezien het een aantal dagen kan duren voor u een reactie ontvangt.

In de toekomst kunt u via mijngezondheid.net ook een afspraak maken op het spreekuur van één van de huisartsen. Ook hiervoor geldt indien u een spoedeisende klacht heeft of daarover twijfelt bel dan eerst met de assistente of 112. De duur van de afspraak is 15 minuten en geldt voor 1 klacht. Indien u meer tijd nodig heeft of meerdere klachten heeft dient u eveneens de assistente te bellen.

In veel gevallen zijn ook andere zorgverleners aangesloten bij mijn gezondheid.net, zoals bijvoorbeeld de apotheek. Hier kunt u dan ook uw gegevens inzien en bijvoorbeeld medicatie bestellen.

Via deze link kan u inloggen op mijngezondheid.net (MGn): https://home.mijngezondheid.net/inloggen/.

Voor meer informatie zie het plaatje hieronder:

Meer informatie over het inloggen bij MijnGezondheid.net en koppelen van de app MedGemak is te zien in een kort filmpje

Locatie Gezondheidscentrum Spoorlaan

Spoorlaan 20 C - F
2908 BG
Capelle aan den IJssel