Nieuwe Medewerkers

Vanaf mei 2023 zijn er 2 nieuwe assistentes werkzaam bij huisartsenpraktijk Hordijk-Wassink:

Wendy en Jasmijn

We zijn erg blij dat ze ons team zijn komen versterken! Ze nemen de telefoon aan en doen ook spreekuur.

Wendy
Jasmijn

VACATURE (bijna) doktersassistent(e)

8-16 uur per week (aantal uren is bespreekbaar)

De vier huisartspraktijken van Gezondheidscentrum Spoorlaan werken intensief en in goede harmonie samen om goede patiëntenzorg te kunnen garanderen. De praktijken zijn NHG-geaccrediteerd. Bij de vier praktijken werken 8 huisartsen, 11 assistentes, 4 praktijkondersteuners somatiek, 2 praktijkondersteuners en een praktijkmanager.

Voor één van de praktijken zijn we op zoek naar een (bijna) gediplomeerd doktersassistent(e). Uitbreiding naar en uitwisseling met de andere praktijken behoort tot de mogelijkheden.

Lees verder

Nieuwe uitdaging, het looprecept

Als huisartsen gaan we ons meer inzetten voor een gezondere leefstijl voor onze patiënten. Bewegen heeft een gunstig effect op uw mentale en lichamelijk gezondheid. Onze praktijken bieden u daarom het looprecept.

Wat is het looprecept?

Het Looprecept houdt in dat wij iedere week wandelen met een groep patiënten. De wandeling wordt begeleid door een van huisarts en/of praktijkondersteuner. En u kunt daar ook aan meedoen!

Wanneer?

De wandeling is op iedere donderdag van 11:30 uur tot ca. 12:10 uur. Er zal in twee groepen gelopen worden, een snelle en een langzame groep. Wij starten hiermee vanaf 2 maart 2023. Verzamelen op het parkeerterrein. Het gaat altijd door, behalve bij code rood.

Wij adviseren u om schoenen aan te trekken waarop u makkelijk kunt lopen.

We zien u graag bij het Looprecept!

Platform Rouw, Verlies en Zingeving

Verlies kan erg ingrijpend zijn. Er is tijd nodig om verlies en gevoelens van rouw te integreren in je leven. Misschien rouw je om het overlijden van een dierbare, om je scheiding of het verlies van je relatie, baan, gezondheid, huisdier – of je ongewenste kinderloosheid. Ook corona heeft voor veel mensen voor verlies gezorgd.

Rouwen is voor veel mensen een intense periode in hun leven. Iedereen ervaart rouw op zijn eigen manier, met verschillende emoties en gevoelens. Als je rouw doorvoelt, kun je beetje bij beetje leren leven met je verlies en het meenemen op je levenspad.

Bij het Platform Rouw, Verlies en Zingeving kunnen bewoners van Capelle aan den IJssel terecht voor alles wat ze tegenkomen in een rouwfase. Wij helpen je om jouw gevoelens en emoties bespreekbaar te maken. Ieder mens is uniek – dus ook de manier waarop je rouwt.

De samenwerkende organisaties bieden een heel aantal mogelijkheden. Meer informatie is ook te vinden op rouwenverlies.nu. Hieronder is ook de flyer te lezen en downloaden.

Veranderingen in onze praktijk (Hordijk/Wassink)

We willen u graag informeren over enige veranderingen  in onze huisartsenpraktijk. Per 1 januari 2023 zullen de dames J.C. Hordijk – Wassink en S.G. Hordijk de praktijk overnemen van dokter J. Hordijk.
Op de woensdag zullen zij, vanaf oktober 2022, geassisteerd worden door dokter S. Wierenga. Op de vrijdag hoopt dokter Hordijk voorlopig nog werkzaam te zijn. We hebben vertrouwen in de goede voortzetting van onze dienstverlening en samen met onze assistentes en onze praktijkondersteuners verwachten wij u ook de komende jaren op een goede wijze  huisartsgeneeskundige hulp te kunnen bieden.

Kwaliteitskeurmerk

In april 2019 zijn de huisartsenpraktijken van gezondheidscentrum Spoorlaan gecertificeerd. In december 2022 is het certificaat voor 3 jaar verlengd.

U mag erop vertrouwen dat we streven naar de beste zorg voor u.

1. De patiënt staat centraal: ons hele team is er voor u. U krijgt van ons de tijd en zorg die u nodig heeft.

2. Een deskundig team: onze medewerkers beschikken over de vereiste diploma’s en worden regelmatig bijgeschoold.

3. Goede samenwerking: we staan in contact met de andere zorgverleners. Zo hebben wij het overzicht van de zorg die u krijgt.

4. Onze praktijk biedt veilige zorg: wij staan in voor uw veiligheid en letten op de hygiëne. 5. Wij staan open voor uw ideeën: we willen altijd verbeteren. Uw vragen en klachten nemen we serieus.   Meer informatie is te zien via de volgende video:

Locatie Gezondheidscentrum Spoorlaan

Spoorlaan 20 C - F
2908 BG
Capelle aan den IJssel